Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Vraag en Antwoord

Veelgestelde vragen

Hoe hoog is de borg?
De borg bedraagt € 400,00. Deze is tevens het eigen risico bedrag per gebeurtenis
Kunnen wij de boten ook bekijken?
Ja, dat is wel mogelijk. Wij adviseren u wel om van te voren (telefonisch) een afspraak te maken. Dit om te voorkomen dat u niet voor niets komt omdat het door u gewenste motorjacht niet in de haven is.
Mag ik op het IJsselmeer varen?
Ja, dit mag. Echter tot windkracht 4 Bft. en wanneer de weersvooruitzichten goed zijn. Hiernaast moet u over enige ervaring in het navigeren beschikken. Ook moet er voor elke opvarende een zwemvest zijn.
Wat zijn de bijkomende kosten?
Het verbruik van diesel, liggeld en bruggeld zijn bijkomende kosten.
Hoeveel diesel verbruik ik in 1 week?
Onze ervaring is dat de motoren bij normale vaart gemiddeld 5 ltr per uur verbruiken. Gemiddeld wordt er per week 35 uur gevaren.
Zijn er aan boord ook dekens of dekbedden?
Nee, aan boord zijn geen dekens of dekbedden. Deze dient u zelf mee te nemen, evenals een kussensloop. Eventueel kunnen wij voor u dekbed(den) en kussenslopen voor u verzorgen, kosten hiervan zijn € 15,50 per set. Wel zijn er aan boord (hoofd)kussens en zorgen wij elke week voor schone matrasovertrekken.
Wat kost de eindreiniging ?
Wanneer u ons opdracht geeft voor de eindreiniging kost dit voor boten tot 11,00 mtr. € 40,00, voor boten vanaf 11,00 mtr. € 50,00
Hoe oud moet je zijn om een boot te kunnen huren?
Om een boot te kunnen huren is een minimale leeftijd, op het moment van reserveren, van 18 jaar noodzakelijk. Wanneer de gemiddelde leeftijd van de opvarenden onder de 25 jaar is hanteren wij aanvullende voorwaarden.klik hier om deze te lezen.
Ik ben nog geen 18, mogen mijn ouders voor mij een boot huren?
Dit mag niet. De huurder moet (de gehele) huurperiode aan boord zijn.