Boot huren in Friesland

Stoeten Motorjachtverhuur Lemmer is ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor het huren van een motorboot in Friesland. Veel van onze klanten komen jaarlijks terug om een week(end) onbekommerd te genieten op een van de motorboten, sommigen komen zelfs vaker in het jaar naar ons.

Zijn de huurders van welke vanaf het begin kwamen “te oud” om nog te kunnen varen, dan komen de kinderen en zelfs de kleinkinderen wel bij ons huren. Zij weten dan ook dat service hoog in het vaandel staat, en in geval van een storing, ja zelfs bij ons gebeurt dat, men snel en vakkundig geholpen worden en vlot weer hun reis kunnen voortzetten.
Door de jarenlange ervaring in de verhuur en het luisteren naar de wensen van de huurders zijn onze motorboten zeer geschikt om een onvergetelijke vaarvakantie op de Friese Meren. Ook u kunt een boot huren in Friesland, en een onvergetelijke vakantie genieten.

Vaarbewijsvrij een motorboot huren in Frieslnad

Een vaarbewijs heeft u voor onze motorjachten niet nodig. Voor de grotere jachten zal de kapitein over enige ervaring moeten beschikken. Met de jachten tot ± 12 meter lengte kunnen ook beginners goed overweg. Bij afvaart krijgt u een uitvoerige uitleg met eventueel een proefvaart, hierdoor zal men zich snel vertrouwd voelen en goed overweg kunnen met onze motorboot. Om een motorboot te kunnen huren moet de huurder een minimale leeftijd van 18 jaar hebben. Heeft u vragen over het huren van een boot in Friesland, neem dan contact op met Bootverhuur Stoeten.

Motorboot huren in Friesland