Verzekering

U wilt veilig en vertrouwd een motorjacht huren

Onze motorjachten zijn All-Risk verzekerd. Voor de verzekering geld een eigen risico van € 500,00 per schadegeval. Bij afvaart moet u een borg van € 500,00 betalen of enige dagen voor afvaart aan ons overmaken. Indien u geen schade heeft gemaakt aan het door het gehuurde motorjacht of aan derden zullen wij u, in geval u de borg bij afvaart heeft achtergelaten, direct na afloop van de huurperiode retour geven. Heeft u de borg via de bank aan ons overgemaakt, dan zullen wij u binnen 7 dagen na afloop van uw vaarvakantie, bij geen schade, de borg overmaken naar het bankrekening nummer waarvan wij de borg hebben ontvangen. 
Wij verwachten van u bij eventuele schade dit meteen aan ons te melden, zodat wij u instructies kunnen geven hoe eventueel verder te handelen.

Daarom een motorjacht van Stoeten in Lemmer

Boot huren en varen zonder ervaring

Wij helpen u opweg, en laten u niet eerder gaan dan wanneer u zich vertrouwd voelt met het jacht

Persoonlijk contact en altijd bereikbaar

Wij zijn ruim 30 jaar een vertrouwd adres en voor vragen over bootverhuur kunt ons elke dag bereiken, ook ‘s avonds

24/7 servicedienst

In geval van storing is onze eigen service dienst 7 dagen in de week beschikbaar en helpt u weer snel op weg

Veilig en snel boeken

Boek uw boot veilig en snel online en geniet van uw volgende vaarvakantie op het IJsselmeer, in Friesland of Overijssel

Bootverhuur in Lemmer

Varen in Friesland, Overijssel en op het IJsselmeer

Stoeten Motorjachtverhuur Lemmer is ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor het huren van een motorboot om te varen in Friesland, Overijssel en op het IJsselmeer. Door de jarenlange ervaring in de verhuur en het luisteren naar de wensen van de huurders zijn onze motorjachten zijn onze motorjachten zeer geschikt om een onvergetelijke vaarvakantie op de Friese Meren. Een vaarbewijs heeft u voor onze motorboten niet nodig.

Meer over uw vaarvakantie