Vaarbewijs niet verplicht

Motorboot huren zonder vaarbewijs of ervaring

Door de jarenlange ervaring kunnen wij u een onvergetelijke vakantie op het water in Friesland aanbieden. Heeft u geen ervaring met het besturen van een motorboot? Geen probleem wij helpen u opweg, en laten u niet eerder gaan dan wanneer u zich vertrouwd voelt met het jacht.

Meer informatie
Havens in Friesland

Marrekrite ligplaatsen

Marrekrite ligplaatsen zijn kostenloze ligplaatsen in de mooie Friese natuur gelegen. Daarnaast kunt u de steden en dorpen bezoeken. Veel steden en dorpen in Friesland liggen aan het water en hebben goede voorzieningen voor toeristen. Zowel in het hoogseizoen als in het voor- en najaar kunt u voldoende ligplaats vinden in de havens.

Prachtige vaarroutes

Vaarroutes in Friesland en Overijssel

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met het uitstippelen van een leuke vaarroute. Yachtcharter Stoeten vaart al jaren en kent daarom de mooie en leuke plekken die u wilt bezoeken. En… mocht u onderweg toch nog een vraag hebben, dan helpen wij u zelfs als u niet in Lemmer bent.

Vaarroute in Friesland

Waarom een vaarvakantie

Waarom een Motorjacht huren in Friesland.
De provincie Friesland staat bekend om de verscheidenheid.

Een vaarvakantie in de provincie Friesland heeft veel verschillende mogelijkheden. Lekker genieten van de vergezichten over de landerijen waar in de verte het vee van de boer aan het grazen is, of over de ruime meren heen kijken hoe de zeilers hun open zeilboot onder bedwang houden. Maar ook voor de wat actievere vakantie is Friesland een geschikte provincie. Op het eind van de middag een ligplaats innemen in een stad(je) of dorp en een van de vele musea bezoeken, of alleen een rondwandeling maken door de veelal oude stads- en dorpscentra en al lopend meer te weten komen over het verleden van zo'n stad of dorp.'S avonds heerlijk uit eten in een van de vele restaurants, of toch uw eigen diner koken aan boord en lekker op het achterdek, uw privé-terras, opeten. Alles is mogelijk.

Misschien wilt u na een heerlijke dag varen in alle rust genieten van de ondergaande zon, ook dat is mogelijk. In dat geval zoekt u een van de vele ligplaatsen in de vrije natuur en kom tot rust. Ook voor kinderen is zo'n ligplaats leuk ze kunnen hier hun energie kwijt met een bal of vlieger of ????

Wilt u graag vissen? Ook dat is mogelijk, hiervoor is wel een visvergunning nodig (deze is eventueel bij ons te bestellen). Willen de kinderen graag zwemmen, geen probleem. gooi tijdens het varen, op een rustige plek, het anker uit en u heeft een privë zwembad.

Bovendien heeft u tijdens het varen alle comfort van uw "eigen" keuken bij de hand, zodat u ook tijdens het varen van uw versnaperingen kunt genieten. (Trouwens ook op het water geld een alcohol-promilage limiet, dus drink met mate).

Bekijk de mogelijkheden