Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Service

Stoeten Motorjachten is het adres voor Jachtverhuur Friesland.

Ook u kunt varen met een van onze motorjachten. Doordat wij jaren lange ervaring hebben met jachtverhuur friesland, weten wij wat belangrijk is aan boord van een jacht. Door eigen ontwerp en bouw kunnen wij dit verwerken aan boord en u daarom een boot verhuren waar u uw vakantie zorgeloos mee kunt genieten.

Voor dat u aan boord komt heeft de service van jachtverhuur friesland de nodige controles uitgevoerd zodat u zonder problemen uit kunt varen. Mocht er tijdens uw verblijf aan boord toch iets niet meer werken, iets wat wij natuurlijk niet hopen. Dan kunt u 7 dagen in de week beroep doen op onze eigen servicedienst.

Geen ervaring met jachtverhuur?

Op zich is geen ervaring in het “besturen” van een boot geen probleem. Voor dat u uitvaart bent u geheel vertrouwd gemaakt met het jacht waarmee u uw onvergetelijke vaarvakantie gaat genieten. Een vaarroute weten of een proefvaart doen, geen probleem. Wij willen dat u tevreden bent. Stoeten Jachtverhuur Friesland altijd voor u aanwezig.

 

Jachtverhuur Friesland – Bootverhuur Friesland – Motorboot huren in Friesland