Motorjacht huren en corona

6 februari 2021

Mag je nog een boot huren en varen in Friesland in verband met het Corona-virus.

Ondanks het corona-virus is het nog steeds mogelijk om met onze motorjachten te varen. Wel moet er rekening worden gehouden met de door de overheid opgelegde beperkingen. 

Doordat u zelf kunt bepalen waar u heen gaat met een van onze motorjachten kunt u drukke plaatsen vermijden en zo het risico op besmetting met het COVID-19 virus tot een minimum beperken. Daarnaast beschikt u over uw eigen facilteieten, zolas toilet, douche en volledig uitgeruste keuken. Hierdoor bent u niet afhankelijk van havenfaciliteieten en kunt u in uw eigen "bubbel" veilig op vakantie.

Ook wij hebben enige maatregelen genomen om u vakantie vertrouwd en (corona)veilig te laten verlopen. Zo zijn aan boord van onze motorboten op de bedden geen kussens, deze dient u zelf mee te nemen. Ook op het haventerrein zijn enkele maatregelen genomen en verwachten wij van u dat u zich houdt aan de aangegeven instructies. De overdracht van onze motorboten zullen wij aan maximaal 2 personen doen, dit betekend voor u dat helaas eventuele meevarenden op moment van uitleg niet aan boord kunnen zijn.

Een motorjacht huren
Terug naar overzicht