Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wie zijn wij

Stoeten Motorjachtverhuur Lemmer is ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor het huren van een motorjacht. Veel van onze klanten komen jaarlijks terug om een week(end) onbekommerd te genieten op een van de motorjachten, sommigen komen zelfs vaker in het jaar naar ons.
Zijn de huurders van welke vanaf het begin kwamen “te oud” om nog te kunnen varen, dan komen de kinderen en zelfs de kleinkinderen wel bij ons huren. Zij weten dan ook dat service hoog in het vaandel staat, en in geval van een storing, ja zelfs bij ons gebeurt dat, men snel en vakkundig geholpen worden en vlot weer hun reis kunnen voortzetten.
Door de jarenlange ervaring in de verhuur en het luisteren naar de wensen van de huurders zijn onze motorjachten zijn onze motorjachten zeer geschikt om een onvergetelijke vaarvakantie op de Friese Meren.

Vaarbewijsvrij 
Een vaarbewijs heeft u voor onze motorjachten niet nodig. Voor de grotere jachten zal de kapitein over enige ervaring moeten beschikken. Met de jachten tot ± 12 meter lengte kunnen ook beginners goed overweg. Bij afvaart krijgt u een uitvoerige uitleg met eventueel een proefvaart, hierdoor zal men zich snel vertrouwd voelen en goed overweg kunnen met onze motorboot. Om een motorjacht te kunnen huren moet de huurder een minimale leeftijd van 18 jaar hebben.

De Motorjachten

Pasadena 1450 ANNIEK | Boot huren Friesland Pasadena 1220 FORTUNA | Motorjacht huren Friesland Pasadena 1050 WILMA | Yachtcharter Friesland Valkkruiser 1400 SIRIUS | Bootverhuur Friesland Vri-Jon SA1200 CASTOR | Yachtcharter Friesland Proficiat 1080G ORION | Motorboot huren Lemmer Friesland

Motorjachtverhuur Lemmer Friesland – Yachtcharter Friesland – Motorbootverhuur Lemmer Friesland