Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Persoonlijk contact

Vragen over bootverhuur in Friesland?

Wanneer u nog vragen heeft over bootverhuur Friesland van Stoeten jachtverhuur? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 0514-561493. Voor bootverhuur Friesland kunt ons elke dag bereiken (ook ‘s avonds). Ook kunt u al uw vragen over bootverhuur Friesland stellen per mail naar info@stoeten.com.

 

Bij Jachtcharter Stoeten Lemmer Friesland kunt ook u varen met onze motorjachten. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u een onvergetelijke vakantie op het water aanbieden.

Onze boten zijn van door hun doordachte indeling geschikt voor 2 tot 12 personen.

Heeft u geen ervaring met het besturen van een jacht? Geen probleem wij helpen u opweg, en laten u niet eerder gaan dan wanneer u zich vertrouwd voelt met het jacht.
Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met het uitstippelen van een leuke vaarroute. Yachtcharter Stoeten vaart al jaren en kent daarom de mooie en leuke plekken die u wilt bezoeken. En… mocht u onderweg toch nog een vraag hebben, dan helpen wij u zelfs als u niet in Lemmer bent.

Een storing? Iets waar wij natuurlijk niet van uit gaan, maar geen probleem onze eigen service dienst is 7 dagen in de week beschikbaar en helpt u weer snel op weg.

Mocht u naar aanleiding van onze website meer informatie wensen? neem dan contact met ons op !!

 

Motorjachtverhuur Lemmer IJsselmeer – Boot huren Friesland – Motorboot huren Lemmer Friesland